PERSONAL TRAINING & SMALL GROUP TRAINING

Door de jaren heen begint het concept Personal Training steeds meer waarde te krijgen binnen sportscholen. In deze dynamische en hectische tijd kan men eerder voorbij gaan aan zichzelf en is het daarom prettig om even “me-time” in te lassen. Deze “me-time” proberen wij als Dojo Doorjé zo effectief mogelijk te maken. Dat houdt in dat het momentje voor jezelf, dé tijd is waarin jij kunt ontladen, zodat je weer kunt opladen. Bij Dojo Doorjé kan men terecht voor groepslessen, maar ook één-op-één, of kleine zelf samengestelde lessen.

De bedoeling van Personal Training is om stapsgewijs een plan te maken voor de klant op basis van zijn of haar wensen en dit plan dan uit te voeren. Deze lessen kan men eenmalig afnemen of in de vorm van een rittenkaart.
Om dit met jou te kunnen bereiken, is kwetsbaarheid en openheid van beide kanten een must. Wij zeggen bij Dojo Doorjé dat wij alleen kunnen leren, door te leren. Dat houdt in dat wij als coaches van jou willen leren, zodat wij jou ook iets (van jezelf) kunnen leren. Op het moment dat deze chemie is gefundeerd, kunnen wij met elkaar patronen herkennen en doorbreken. Op die manier durf jij zowel binnen als buiten Dojo Doorjé uit jouw comfortzone te stappen!

Bel of mail ons om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.