BEDRIJFSTRAINING & CLINICS 

Wij leven in een dynamische maatschappij, die hoge eisen stelt. Men dient gemotiveerd, betrokken en doelgericht te zijn om optimaal te presteren. Bij Dojo Doorjé kunnen we, met behulp van een op maat gemaakt programma voor bedrijven, mensen begeleiden in het stellen van doelen en deze doelen met structuur na te leven.

Wij geloven dat lichaam en geest elkaar versterken. Om goed te kunnen omgaan met hoge (werk)druk, is het belangrijk overzicht en rust te creëren. De stress die ontstaat bij hoge (werk)druk, kan zelfs een positieve werking hebben, bijvoorbeeld omdat het zorgt voor een hogere alertheid. Bij Dojo Doorjé leren we met behulp van eenvoudige oefeningen de verbinding tussen body en mind te versterken, waardoor men leert met stress om te gaan.

Bedrijfsprogramma op maat 

Heeft u een groep mensen die u graag een mentale en fysieke prikkel wilt geven? Dan kan dit bij Dojo Doorjé! Wij geven namelijk op maat gemaakte clinics en seminars aan zowel kleine, als grote groepen, waarin teambuilding, aanpassingsvermogen en creativiteit centraal staan.

In een clinic van Dojo Doorjé is er aandacht voor het individu en de rol die hij of zij inneemt in de groep en onder (werk)druk. We leggen verbanden tussen leiderschapsstijlen en vechtstijlen. Tijdens deze sessie analyseren wij ook het gedrag van de gehele groep en evalueren wij aan het eind samen onze bevindingen. Het is intrigerend om te zien hoe men uit hun comfortzone treedt en verbanden ziet in gedragspatronen uit het dagelijks leven of zelfs op de werkvloer.

 

Een echte aanrader voor een ieder die zijn of haar horizon wilt verbreden!

De clinics van Dojo Doorjé zijn altijd op maat en prijzen dus ook.

 

U kunt contact met ons opnemen, dan bespreken we graag de mogelijkheden aan de hand van uw wensen.

 

contact opnemen

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

Adres

    • By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.